JÉGKÁR OKOZTA KÁROK JAVÍTÁSA

Bemutatkozás

Oda megyek, ahol jégeső okozta karosszéria javításra van szükség.

Szívvel, lélekkel a javításban...

Számomra a legnagyobb öröm és élvezet az, ha egy sérült járművet szinte eredeti állapotúra tudok – a horpadás vagy jégkár – után helyrehozni.

Szakértő gondoskodás a vihar után...

Jégeső esetén a károk pusztítóak lehetnek. P.D.R. javítóként azért dolgozom, hogy segítsek abban, hogy szeretett járműve újra úgy nézzen ki, mintha új lenne.

A „horpadás mester” bemutatkozik

Fabrizio Andretta vagyok a “Horpadás Mester” alapítója.

Jégkár és horpadás javítással foglalkozom a P.D.R. Technológia használatával.

A szakmai tapasztalataim 2008-tól kezdtem el gyarapítani melyet Olaszországban, Milánóban kezdtem ezen a szakterületen, amely nekem nem csak munka, hanem szenvedély és kihívás is egyben.

Ennél fogva számomra a legnagyobb öröm és élvezet az, ha egy sérült járművet szinte eredeti állapotúra tudok – a horpadás vagy jégkár – után helyrehozni.

Az évek során alkalmam volt a P.D.R. Világbajnokságot nyert amerikai kollégákkal együtt dolgozni, melyre egyrészt azért is vagyok büszke, mert a szakmai tudást és profizmust segítségükkel gyarapítottam. Jelenleg Magyarországon, Zalaegerszegen élek családommal.

Célom, hogy Magyarországon is megismertessem a P.D.R. (Paintless Dent Repair) technológiát, melynek lényege a különböző horpadások fényezés nélküli javítása.

Beszélt nyelvek: Magyar, Olasz, Angol, Francia, Spanyol.

P.D.R. TECHNOLÓGIA SPECIALISTA

HORPADÁS MESTER SZÁMOKBAN

2008
SZAKMAI GYAKORLAT KEZDETE
1400+
JAVÍTOTT JÁRMŰ
27
EURÓPAI ORSZÁGBAN VAGYOK ELÉRHETŐ
2016
-ÓTA MAGYARORSZÁGON IS!